nggiwar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggiwar Aksara Jawa: (ng)ꦒꦶ (gi) (wa) (r)
Lingga: (giwar)
krama/ngoko

  1. mlayu (mlumpat, mêncolot) nisih;









Kata kunci/keywords: arti nggiwar, makna nggiwar, definisi nggiwar, tegese nggiwar, tegesipun nggiwar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org