nggiwar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nggiwar Aksara Jawa: (ng)ꦒꦶ (gi) (wa) (r)
Lingga: (giwar)
krama/ngoko

  1. mlayu (mlumpat, mêncolot) nisih;









Kata kunci/keywords: arti nggiwar, makna nggiwar, definisi nggiwar, tegese nggiwar, tegesipun nggiwar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.