ngglèbèg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngglèbèg
Lingga: (glèbèg)
krama/ngoko

  1. êngg gêdhèg;
  2. mlèsèd ênggone namakake wadung lsp;
  3. êngg pc wangkod.








Kata kunci/keywords: arti ngglèbèg, makna ngglèbèg, definisi ngglèbèg, tegese ngglèbèg, tegesipun ngglèbèg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.