ngglênêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngglênêng Aksara Jawa: (ng)ꦒ꧀ (g) ()ꦤꦼ () (ng)
Lingga: (glênêng)
krama/ngoko

  1. êngg nglênêng (mili antêng).









Kata kunci/keywords: arti ngglênêng, makna ngglênêng, definisi ngglênêng, tegese ngglênêng, tegesipun ngglênêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.