ngglendhang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngglendhang
Lingga: (glendhang)
êngg krama/ngoko

  1. tanpa nggawa (momot) apa-apa;
  2. lêlungan tanpa sêsangu
Kacocogna karo
  • glondhang.








Kata kunci/keywords: arti ngglendhang, makna ngglendhang, definisi ngglendhang, tegese ngglendhang, tegesipun ngglendhang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.