nggranggam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggranggam Aksara Jawa: (ng)ꦒ꧀ (g) (ra) (ng) (ga)ꦩ꧀ (m)
Lingga: (granggam)

  1. êngg ganggam, tidha-tidha.









Kata kunci/keywords: arti nggranggam, makna nggranggam, definisi nggranggam, tegese nggranggam, tegesipun nggranggam
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.