nggrathil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggrathil
Lingga: ((grathil))
pc

  1. gawe pitunaning liyan;
  2. maeka ing liyan.








Kata kunci/keywords: arti nggrathil, makna nggrathil, definisi nggrathil, tegese nggrathil, tegesipun nggrathil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org