nginggalake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nginggalake


  1. êngg (Kw) ngenggalake;;
Kacocogna karo inggal.








Kata kunci/keywords: arti nginggalake, makna nginggalake, definisi nginggalake, tegese nginggalake, tegesipun nginggalake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org