nginte

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nginte


  1. (Kw) nginjên, nêlik, ndingkik;;
Kacocogna karo inte.








Kata kunci/keywords: arti nginte, makna nginte, definisi nginte, tegese nginte, tegesipun nginte
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org