ngipat-ipati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngipat-ipati


  1. (Kw) nyupatani, ngêsotake;;
Kacocogna karo ipat.








Kata kunci/keywords: arti ngipat-ipati, makna ngipat-ipati, definisi ngipat-ipati, tegese ngipat-ipati, tegesipun ngipat-ipati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org