nglèndhèti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nglèndhèti


  1. êngg pc nglèndhèhi.








Kata kunci/keywords: arti nglèndhèti, makna nglèndhèti, definisi nglèndhèti, tegese nglèndhèti, tegesipun nglèndhèti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.