nglêcis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nglêcis Aksara Jawa: (ng) ()ꦕꦶ (ci)ꦱ꧀ (s)

  1. pc tansah udud, karêm udud.









Kata kunci/keywords: arti nglêcis, makna nglêcis, definisi nglêcis, tegese nglêcis, tegesipun nglêcis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org