nglêlaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nglêlaya


  1. (Kw) lunga (lêlungan) mrana-mrana.








Kata kunci/keywords: arti nglêlaya, makna nglêlaya, definisi nglêlaya, tegese nglêlaya, tegesipun nglêlaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org