nglêngak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nglêngak Aksara Jawa: (ng) () (nga)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (lêngak)

  1. pc nglangak, ndangak.








Kata kunci/keywords: arti nglêngak, makna nglêngak, definisi nglêngak, tegese nglêngak, tegesipun nglêngak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org