nglêngkur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nglêngkur


  1. êngg krama/ngoko nalèni nggubêd;;
Kacocogna karo lêngkur.








Kata kunci/keywords: arti nglêngkur, makna nglêngkur, definisi nglêngkur, tegese nglêngkur, tegesipun nglêngkur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org