ngombe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngombe


  1. krama/ngoko ngunjuk ki nglêbokake ing cangkêm (tmr. barang cuwèr);;
Kacocogna karo ombe.








Kata kunci/keywords: arti ngombe, makna ngombe, definisi ngombe, tegese ngombe, tegesipun ngombe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org