ngomplèt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngomplèt


  1. krama/ngoko ngumplit;;
Kacocogna karo kumplit.








Kata kunci/keywords: arti ngomplèt, makna ngomplèt, definisi ngomplèt, tegese ngomplèt, tegesipun ngomplèt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org