ngontog-ontog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngontog-ontog


  1. pc nêpsu lan mangkêl bangêt.








Kata kunci/keywords: arti ngontog-ontog, makna ngontog-ontog, definisi ngontog-ontog, tegese ngontog-ontog, tegesipun ngontog-ontog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.