ngontog-ontog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngontog-ontog


  1. pc nêpsu lan mangkêl bangêt.








Kata kunci/keywords: arti ngontog-ontog, makna ngontog-ontog, definisi ngontog-ontog, tegese ngontog-ontog, tegesipun ngontog-ontog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org