ngrêmbaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ngrêmbaka

basa Jawa[besut]

ngrêmbaka

  1. krama/ngoko ngrêmpayak akèh godhonge.








Kata kunci/keywords: arti ngrêmbaka, makna ngrêmbaka, definisi ngrêmbaka, tegese ngrêmbaka, tegesipun ngrêmbaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.