ngrêmpiyêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngrêmpiyêg

  1. krama/ngoko kaya rêmuk anggotane nganti ora bisa sigrak.








Kata kunci/keywords: arti ngrêmpiyêg, makna ngrêmpiyêg, definisi ngrêmpiyêg, tegese ngrêmpiyêg, tegesipun ngrêmpiyêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org