ngrêrêpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngrêrêpa

  1. krama/ngoko ngasih-asih, njaluk kawêlasan.








Kata kunci/keywords: arti ngrêrêpa, makna ngrêrêpa, definisi ngrêrêpa, tegese ngrêrêpa, tegesipun ngrêrêpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org