ngraga-suksma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngraga-suksma


  1. (Kw) nguwalake sukma saka bêbandaning badan.








Kata kunci/keywords: arti ngraga-suksma, makna ngraga-suksma, definisi ngraga-suksma, tegese ngraga-suksma, tegesipun ngraga-suksma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org