ngrajang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngrajang krama/ngoko

  1. ngirisi (têmbako lsp) tipis-tipis;
  2. êngg nggarisi (ngalèni, mluku lsp) malang
Kacocogna karo
  • rajang.








Kata kunci/keywords: arti ngrajang, makna ngrajang, definisi ngrajang, tegese ngrajang, tegesipun ngrajang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org