ngrambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngrambu


  1. krama/ngoko ak nglari barang ilang, golèk sisik mêlik;;
Kacocogna karo rambu.








Kata kunci/keywords: arti ngrambu, makna ngrambu, definisi ngrambu, tegese ngrambu, tegesipun ngrambu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org