ngrancaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngrancaka


  1. (Kw) sêdhih, nyêdhihake;;
Kacocogna karo rancaka.








Kata kunci/keywords: arti ngrancaka, makna ngrancaka, definisi ngrancaka, tegese ngrancaka, tegesipun ngrancaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org