ngrancana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngrancana


  1. (Kw) nata, nganggit, ngarang;;
Kacocogna karo rancana.








Kata kunci/keywords: arti ngrancana, makna ngrancana, definisi ngrancana, tegese ngrancana, tegesipun ngrancana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org