ngrancana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngrancana


  1. (Kw) nata, nganggit, ngarang;;
Kacocogna karo rancana.








Kata kunci/keywords: arti ngrancana, makna ngrancana, definisi ngrancana, tegese ngrancana, tegesipun ngrancana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.