Menyang kontèn

ngratu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ngratu krama/ngoko ak

  1. kaya ratu;
  2. nganggep ratu marang


Kacocogna karo

  • ratu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ngratu, makna ngratu, definisi ngratu, tegese ngratu, tegesipun ngratu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.