ngudhal-udhal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngudhal-udhal krama/ngoko

  1. nguculi lan mbukak buntêlan lsp;
  2. ngudhari lan miwir-miwir (têmbako lsp);
  3. ent miyak (ngandhak-ngandhakake) wadi
Kacocogna karo
  • udhal.








Kata kunci/keywords: arti ngudhal-udhal, makna ngudhal-udhal, definisi ngudhal-udhal, tegese ngudhal-udhal, tegesipun ngudhal-udhal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.