ngugrag-ugrêg

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngugrag-ugrêg


  1. krama/ngoko ngoglèg-oglèg arêp dibukak;;
Kacocogna karo ugrag-ugrêg.







Kata kunci/keywords: arti ngugrag-ugrêg, makna ngugrag-ugrêg, definisi ngugrag-ugrêg, tegese ngugrag-ugrêg, tegesipun ngugrag-ugrêg

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.