ngulap-ulap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngulap-ulap


  1. (Kw) nyawang (saka kadohan);;
Kacocogna karo ulap.








Kata kunci/keywords: arti ngulap-ulap, makna ngulap-ulap, definisi ngulap-ulap, tegese ngulap-ulap, tegesipun ngulap-ulap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org