ngulu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngulu


  1. pc nglalu ngampêt ambêkan








Kata kunci/keywords: arti ngulu, makna ngulu, definisi ngulu, tegese ngulu, tegesipun ngulu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org