ngumbara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngumbara Aksara Jawa: ꦔꦸ (ngu)ꦩ꧀ (m) (ba) (ra)
Lingga: (umbara)

  1. (Kw) lunga saparan-paran;;
Kacocogna karo ambara.








Kata kunci/keywords: arti ngumbara, makna ngumbara, definisi ngumbara, tegese ngumbara, tegesipun ngumbara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org