ngumulun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngumulun


  1. (Kw) ngabdi, ngèngèr;;
Kacocogna karo ulun.








Kata kunci/keywords: arti ngumulun, makna ngumulun, definisi ngumulun, tegese ngumulun, tegesipun ngumulun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.