ngumulun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngumulun


  1. (Kw) ngabdi, ngèngèr;;
Kacocogna karo ulun.








Kata kunci/keywords: arti ngumulun, makna ngumulun, definisi ngumulun, tegese ngumulun, tegesipun ngumulun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org