ngunthêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngunthêt krama/ngoko

  1. ngêlongi (nylingkuhake) sathithik;
  2. ent nyidhêm (ora mblakakake)
Kacocogna karo
  • unthêt.








Kata kunci/keywords: arti ngunthêt, makna ngunthêt, definisi ngunthêt, tegese ngunthêt, tegesipun ngunthêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.