nguntupake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nguntupake krama/ngoko

  1. ngatonake pucuke sathithik;
  2. ent nglairake (mahyakake) sathithik (tmr. panêmu lsp)
Kacocogna karo
  • untup.








Kata kunci/keywords: arti nguntupake, makna nguntupake, definisi nguntupake, tegese nguntupake, tegesipun nguntupake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.