ngurbanake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngurbanake krama/ngoko

  1. ngunjukake kurban;
  2. ent nglabuhake, dadi kurban
Kacocogna karo
  • kurban.








Kata kunci/keywords: arti ngurbanake, makna ngurbanake, definisi ngurbanake, tegese ngurbanake, tegesipun ngurbanake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.