nguswa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nguswa


  1. (Kw) ngambung;;
Kacocogna karo kuswa.








Kata kunci/keywords: arti nguswa, makna nguswa, definisi nguswa, tegese nguswa, tegesipun nguswa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org