nguthut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nguthut
Lingga:krama/ngoko

  1. mbêsèti (nglolosi) godhong pari kang katut ing wulèn;
  2. nyolong (mêthiki) pari ing sawah;
  3. ngiyat, mbukak kêrtu (uga ent)
Kacocogna karo uthut.








Kata kunci/keywords: arti nguthut, makna nguthut, definisi nguthut, tegese nguthut, tegesipun nguthut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.