nicil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nicil


  1. krama/ngoko nindakake (nyaur lsp) saka sathithik;;
Kacocogna karo cicil.








Kata kunci/keywords: arti nicil, makna nicil, definisi nicil, tegese nicil, tegesipun nicil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org