nil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

nil


  1. pc kêdumuk (kêsenggol) sathithik.








Kata kunci/keywords: arti nil, makna nil, definisi nil, tegese nil, tegesipun nilBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org