nila

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nila

  1. (Kw) biru;
  2. (Kw) intên biru;
  3. krama/ngoko godhong tom kang wis dimangsak (dianggo mêdêl lsp).








Kata kunci/keywords: arti nila, makna nila, definisi nila, tegese nila, tegesipun nila
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org