nimba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nimba


  1. krama/ngoko njupuk banyu sarana timba;;
Kacocogna karo timba.








Kata kunci/keywords: arti nimba, makna nimba, definisi nimba, tegese nimba, tegesipun nimba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org