nimbis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nimbis


  1. pc nimblis krama/ngoko ngêjlogi saka ing dhuwur;;
Kacocogna karo timblis.








Kata kunci/keywords: arti nimbis, makna nimbis, definisi nimbis, tegese nimbis, tegesipun nimbis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.