nindhês

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nindhês


  1. (Kw) mênêtake, ngênêtake;;
Kacocogna karo tindhês.








Kata kunci/keywords: arti nindhês, makna nindhês, definisi nindhês, tegese nindhês, tegesipun nindhês
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org