nindita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nindita


  1. (Kw) tanpa cacad, linuwih, pinunjul.








Kata kunci/keywords: arti nindita, makna nindita, definisi nindita, tegese nindita, tegesipun nindita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org