Menyang kontèn

ninis

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ninis


  1. krama/ngoko ak ngisis.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ninis, makna ninis, definisi ninis, tegese ninis, tegesipun ninis

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.