nipis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nipis Aksara Jawa: ꦤꦶ (ni)ꦥꦶ (pi)ꦱ꧀ (s)

  1. saya suda (kurang);








Kata kunci/keywords: arti nipis, makna nipis, definisi nipis, tegese nipis, tegesipun nipis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.