niru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

niru


  1. krama/ngoko nulad;;
Kacocogna karo tiru.







Kata kunci/keywords: arti niru, makna niru, definisi niru, tegese niru, tegesipun niru

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.