niru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

niru


  1. krama/ngoko nulad;;
Kacocogna karo tiru.








Kata kunci/keywords: arti niru, makna niru, definisi niru, tegese niru, tegesipun niru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org