nirwikara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nirwikara


  1. (Kw) tanpa owah gingsir (têtêg, nekad, kêndêl bangêt).








Kata kunci/keywords: arti nirwikara, makna nirwikara, definisi nirwikara, tegese nirwikara, tegesipun nirwikara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org