nisab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nisab


  1. (Ar) krama/ngoko saperanganing pamêtu (raja-darbe) kang wajib dianggo jakat (tmr. agama Islam).








Kata kunci/keywords: arti nisab, makna nisab, definisi nisab, tegese nisab, tegesipun nisab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.