nisip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nisip Aksara Jawa: ꦤꦶ (ni)ꦱꦶ (si)ꦥ꧀ (p)

  1. mèncèng, ora pênêr.








Kata kunci/keywords: arti nisip, makna nisip, definisi nisip, tegese nisip, tegesipun nisip
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.